Financiële planning voor ondernemers én particulieren

Zakelijke verzekeringen

Je zakelijke verzekeringen in balans

Als ondernemer wil je het allerbeste voor je bedrijf en je klanten en gewoon met je vak bezig zijn. Het verzekeren van je zakelijke risico’s laat je daarom liever over aan een specialist. Aan iemand die jouw drive begrijpt en met je meedenkt, zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen. Dan ben je bij De Financiële Balans aan het juiste adres.

Wij adviseren over en verzorgen verschillende zakelijke verzekeringen, zoals:

  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Bedrijfsschadeverzekeringen
  • Brandverzekeringen
  • Cyberverzekeringen
  • Rechtsbijstandsverzekeringen
  • Ziekteverzuimverzekeringen
  • Verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaren

Onze drive

Je kunt je als ondernemer voor heel veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen lonend zijn, verschilt per bedrijf. Daarom beginnen we bij De Financiële Balans altijd met een inventarisatie van jouw zakelijke risico’s en je financiële situatie. Welke risico’s loop je? Wat kun je doen om risico’s te voorkomen of te beperken? Welke risico’s kun en wil je zelf dragen en wat betekent dat voor jouw financiële situatie? Je hoeft per slot van rekening niet álles te verzekeren.

We maken jouw risico’s inzichtelijk met concrete cijfers. Wat verandert er bijvoorbeeld als je meer of juist minder eigen risico neemt? Of als je meer doet aan preventie van ziekteverzuim? Hoe kun je dat het beste aanpakken? Op basis van ons deskundige en transparante advies kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Zodat je goed verzekerd kunt ondernemen. Dat is ónze drive.

Jouw zekerheid

Als we duidelijk in kaart hebben welke risico’s je wilt verzekeren, selecteren we de verzekeringen en verzekeraar(s) die het beste bij jou passen. Daarbij kijken we naar de premie, maar nadrukkelijk ook altijd naar de voorwaarden. Heb je bijvoorbeeld een variabele voorraad, dan wil je geen inflexibele voorraadverzekering maar extra dekking op het moment dat je die nodig hebt. Maatwerk dus.

We geven je vooraf inzicht in welke premie je voor welke voorwaarden betaalt. Zo weet je precies waar je wel en niet voor verzekerd bent en wat dat je kost. En verandert er iets in je situatie? Geen probleem. We gaan periodiek na of jouw verzekeringen nog wel aansluiten bij je zakelijke risico’s en in balans zijn met je financiën. Zodat jij je kunt richten op jouw drive: ondernemen.

Meer weten, second opinion?

Wanneer je een aanvraag doet is het handig om een second opinion aan te vragen. Hierdoor kan je gemakkelijk vergelijken en weet je zeker of je een eerlijk en goed advies hebt gekregen. Als je vragen hebt neem dan direct contact met ons op, we helpen je graag en voorzien jou altijd van een passend advies over je zakelijk verzekeringen.